Események

Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Trainingspot a Grundon

február 16 @ 9:00 du. - 10:00 du.

Délután gyermekes családoknak kínálunk színházi előadást és hozzá kapcsolódó kézműves foglalkozást. Majd a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola Pro Urbe díjas kórusának fellépése következik. Este szobaszínházi előadásunk költözik a Grundra, utána pedig szívesen beszélgetünk a közönséggel.

Az esemény ingyenes, de szívesen veszünk adományt, amellyel a Trainingspot Társulat munkáját lehet támogatni. Az adomány javasolt összege 1500-2500 forint előadásonként. Ezen kívül kérjük a Kötmesére érkező vendégeinket, hogy hozzanak magukkal egy gombolyag fonalat, amelyet majd a kézműves foglalkozás során felhasználunk.

Az esti Replay előadást azzal szeretnénk még izgalmasabbá tenni, hogy a nézők történeteit is beépítjük az előadásba. Ehhez kérjük, hogy előzetesen küldjetek egy-egy meghatározó középiskolai történetet, amelyről elképzelhető, hogy egy 5, 10 vagy még későbbi osztálytalálkozón is előkerül, felemlegetik! A történeteket erre az e-mail címre várjuk: trainingspottarsulat@gmail.com. Köszönjük!

Részletes program:

15:00 Kötmese – belépő egy kis gombolyag fonál
Bábos előadás 8-11 éveseknek.

Az előadásról: http://www.t-spot.hu/index.php/eloadasaink/babszinhaz/59-kotmese

16:00 Kézműves foglalkozás a fonalak felhasználásával

18:00 a Soulair Kórus műsora
20:30 Replay
Szobára visszük a színházat.

Az előadás előtt a Grund vendégeinek cetliket osztunk, amikre középiskolai sztorikat kérünk felírni. Ezekből a történetekből néhányat beépítünk az előadásba. Ilyen történeteket előzetesen is lehet küldeni, erről lentebb részletesen írunk.
Az előadásról: http://www.t-spot.hu/index.php/eloadasaink/lakasszinhaz/57-replay
22:00 Előadás után beszélgetés az alkotókkal az előadásról és a szobaszínházi formáról.

Részletek

Dátum:
február 16
Időpont:
9:00 du. - 10:00 du.