Rotaract

A Rotaract Club minden hónapban a Grundon tartja megbeszéléseit. Így vallanak magukról és a jótékonysággal megfűszerezett életről:

“Egy klub, egy humanitárius világszervezet, egy életvitel … egy szenvedély! Egy klub, amely mindenki számára nyitott! Tagjait különböző érdeklődési körű, 18 és 30 év közötti fiatal felnőttek alkotják, olyan fiúk és lányok, akik átlagon felülien elhivatottak munkájuk és közösségi tevékenységük területén és vállalják a humanitárius szolgálatot. Olyan fiatalok csoportja, akik szabadidejükben azon munkálkodnak, hogy hasznos tagjai legyenek a helyi közösségeknek, segítséget nyújtsanak a rászorulóknak és jobban megismerjék a világunkat.

Egy humanitárius világszervezet, a Rotary International ifjúsági bázisa. A ROTARACT név is innen származik, vagyis a „Rotary” és a fiatalos „Action” szavakból született. Egy életvitel: „Service above Self” mottó a két szervezet közös célkitűzése és egyben életszemlélete is. Célunk a segítőkészség a mindennapi életben, amely alatt barátságot, toleranciát, népek közötti megértést, szociális szerepvállalást kell érteni.

Egy szenvedély, amely leírhatatlan és megfoghatatlan, amely érzést akkor tudsz átélni és megérteni, ha csatlakozol hozzánk! Ha szeretnél mindennek a részese vagy része lenni, akkor jó helyen jársz! Nézz szét a honlapunkon és keress minket bátran!”

Bővebb infó: ITT