Rendezvények

ESKÜVŐK

Több, mint egy tucat esküvőt szerveztünk a Grundon, 50-150 fő közötti vendéglétszámmal.

WORKSHOPOK

Ha az irodai tér épp nem megfelelő, és valami másra van szükségetek. Több, mint 50 workshop, meetup és offsite tapasztalatával várunk a különtermekben vagy a kert szeparált részein.

CÉGES PARTIK

Nálunk megfűszerezheted a vállalati bulikat: bográcsozó vagy grillező bajnokság; 700 m2 lézerharcpálya, makerspace műhely, 6 csocsóasztal, 3 darts, quizverseny a Quiznight Budapest közreműködésével; különtermek a szeparált programoknak.

PROGRAMOZÓVERSENYEK

Budapesti IT cégek által szervezett programozóversenyek, 50-100 résztvevővel. A helyszínen kívül a Grund biztosította a cateringet és a hálózatot.

TECHSHOW 2014

Tech-startup vásár előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel. 1000 látogató és 150 résztvevő szervezet az egész napos rendezvény során.

SZURKOLÓI RENDEZVÉNYEK

Világversenyek és magyar érdekeltségű válogatott meccsek közvetítése 2010 óta. A város legnagyobb kivetítőfelülete a hátsó kertben.

PROMÓCIÓK

Sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, termékpromóciók.

KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK

Öt éven keresztül minden vasárnap református istentisztelet volt nálunk. Endréék mellett sok közösséggel dolgozunk együtt, a Grund mindenki otthona lehet, csak rajtatok múlik, a napközben nem használt helyiségeket örömmel biztosítjuk közösségi célokra.